အစိမ္းဆုိတာ အျမဲတမ္းေတာ့ မေကာင္းပါဘူး။ တခ်ဳိ႕ဟင္းသီးဟင္းရြက္ေတြ ခ်က္ျပဳတ္တာက အာဟာရဓာတ္ေတြ ဖ်က္ဆီးပစ္တာမွန္ေပမယ့္ တခ်ဳိ႕ဟင္းသီးဟင္းရြက္ေတြက်ေတာ့ အာဟာရတန္ဖိုး ထြက္ေပၚလာေအာင္ ျပဳတ္ေပးဖုိ႔ လုိအပ္ျပန္ပါတယ္။
သစ္ျမစ္၊ ဥ ဟင္းသီးဟင္းရြက္မ်ား
အာလူး၊ မုန္လာဥစတဲ့ သစ္ျမစ္၊ ဥ သီးႏွံေတြမွာ ဗီတာမင္ဓာတ္မ်ားအျပင္ အမွ်င္ဓာတ္မ်ားစြာ ပါဝင္ပါတယ္။ အနက္ေရာင္အခြံရိွ သစ္ျမစ္၊ ဥေတြမွာ ပိုမိုေကာင္းမြန္တဲ့ က်န္းမာေရးအက်ဳိးေက်းဇူးေတြ ပိုမ်ားတတ္ပါတယ္။ အခြံနဲ႔အတူျပဳတ္ျပီး လုိအပ္ပါ မသုံးေဆာင္မီ အခြံခြာေပးပါ။ ဒီနည္းျဖင့္ သ႔ူမွာပါဝင္တဲ့ အက်ဳိးအာနိသင္အားလုံး ထိန္းသိမ္းေပးတဲ့ နည္းလမ္းေကာင္းေလးတစ္ခု ျဖစ္ပါတယ္။
ကညြတ္
ကညြတ္ကို ျပဳတ္ျပီးတဲ့အခ်ိန္မွာ သူ႔ရဲ႕ အံ့မခန္းဖြယ္ အက်ဳိးအာနိသင္မ်ား ျဖစ္ထြန္းလာပါတယ္။ ဒီအသီးအရြက္က ႏွလုံးနဲ႔ အာရုံေၾကာစနစ္ ကာကြယ္ျခင္းအတြက္ အထူးေကာင္းမြန္ပါတယ္။ အပူေပးမ်ားလြန္းပါကလည္း အာနိသင္ျပယ္ေစႏုိင္တာေၾကာင့္ ျပဳတ္တဲ့ေနရာမွာ သတိထားေပးပါ။
ပန္းေဂၚဖီစိမ္း
ပန္းေဂၚဖီစိမ္းက အစားမ်ားဆုံး အသီးအရြက္တစ္မ်ဳိးပါ။ သူ႔မွာ အစိမ္းသက္သက္ထက္ ျပဳတ္ျပီးေနာက္ပုိင္းမွ အက်ဳိးေက်းဇူးပုိမ်ားေၾကာင္း ေလ့လာမႈမ်ားက ေဖာ္ျပထားပါတယ္။ ဆဲလ္မ်ားအတြက္ ေကာင္းမြန္တဲ့ အာနိသင္ပါရိွျပီး ကင္ဆာေရာဂါတုိက္ဖ်က္ေပးတယ္လုိ႔ေတာင္ ဆိုပါတယ္။ ဗီတာမင္-စီ အရင္းအျမစ္တစ္ခုလည္း ျဖစ္ပါတယ္။
Trend Myanmar
Sign up here with your email
ConversionConversion EmoticonEmoticon