ေရွာက္ရြက္ဟာ ေရစိမ္ထားမယ္ ဆိုရင္ နွစ္ရက္ သံုးရက္ေလာက္ ထားလို႔ရပါတယ္။ တစ္ခ်ိဳ႔ကေတာ့ အစိမ္းစားၾကသလိုတစ္ခ်ိဳ႕ၾကေတာ့ လည္းဟင္းခ်ိဳထဲ မွာ ထည့္ခ်က္ျပီး စားၾကပါတယ္။ သို႔ေသာ္အစိမ္းစား ျခင္းဟာ ပိုမိုထိေရာက္ေသာ အက်ိဳးေက်းဇူးကို
ရရိွေစမွာပါ။ ေရွာက္ရြက္ဟာ ခါးသက္သည့္ အတြက္ မၾကိဳက္တဲ့ သူေတြလည္း ရိွပါတယ္။
ဒါေၾကာင့္ ေလျဖတ္ေရာဂါကို ကာကြယ္ခ်င္တယ္ ဆိုရင္ေတာ့ ေရွာက္ရြက္ကို မွီဝဲေပးပါလို႔ တိုက္တြန္းပါရေစ။
ျပန္လည္မွ်ေဝမယ္ ဆိုပါက နာမည္နွင့္ စာမ်က္နွာ ေလးကိုပါ ထည့္ေပးပါလို႔ ေတာင္းဆိုပါရေစ။
ေက်ာ္လင္းနုိင္ (က်န္းမာေရးနွင့္ အလွအပ သတင္းမ်ား )
Sign up here with your email
ConversionConversion EmoticonEmoticon