California Irvine တကၠသိုလ္နဲ႔ Western Australia တကၠသိုလ္တို႔က ဓာတုေဗဒပညာရွင္ေတြဟာ ဓာတု ပစၥည္းေတြအသုံးျပဳၿပီး ျပဳတ္ျပီးသားၾကက္ဥကို အစိမ္းျပန္ျဖစ္ေစမယ့္နည္းတစ္ခု ေအာင္ျမင္စြာ စမ္းသပ္ႏုိင္ ခဲ့ပါတယ္။
၄င္းသိပၸံပညာရွင္ေတြက က်င္ငယ္ရည္ေတြမွာေတြ႔ရတဲ့ ဓာတုဓာတ္တစ္မ်ဳိး ယူရီးယားဓာတ္ အသုံးျပဳျပီး မူလအရည္ပုံစံျပန္ရလာေအာင္ လုပ္ခဲ့ၾကပါတယ္။
ယူရီးယားဓာတ္ပစၥည္းကို ေျပာင္းလဲျဖစ္ေပၚေစတဲ့ ပစၥည္းတစ္ခုအျဖစ္ သတ္မွတ္ေဖာ္ျပထားပါတယ္။ ပ်စ္ခဲေနတဲ့အပိုင္းကို အရည္ျဖစ္ေအာင္လုပ္ျပီး အသားဓာတ္ကို သီးျခားဖယ္ထုတ္္ကာ ပကတိ အခဲျဖစ္ေန တဲ့ ၾကက္ဥတစ္လုံးကို အရည္ျပန္ျဖစ္ေအာင္ လုပ္ရတာျဖစ္ပါတယ္။
ဒီနည္းေတြ႔ရိွျခင္းအားျဖင့္ ကင္ဆာေရာဂါ ကုသျခင္းအတြက္ ပိုမို သက္လာေစႏုိင္ျပီး ဒိန္ခဲ ထုတ္လုပ္တဲ့ စက္ရုံေတြနဲ႔ စိုက္ပ်ဳိးေမြးျမဴေရးသမားေတြအတြက္ အကုန္အက် သက္သာေစႏုိင္မွာျဖစ္တယ္လို႔ ပါေမာကၡ Weiss က ရွင္းျပသြားပါတယ္။
Trend Myanmar
Sign up here with your email
ConversionConversion EmoticonEmoticon