တရုတ္လူမ်ိဳးပါလုိ႔ေျပာလုိက္ရင္ သူတုိ႔ရဲ႕ ၀မ္းဗုိက္က အစားအားလံုးကုိ လက္ခံတတ္ ၾကပါတယ္။ ဘာအ သားကုိ စားရမလဲ အကုန္စားပါမယ္။ ေခြးသားလား၊ ေၾကာင္သား လား၊ ေျမြသားလား၊ ဘယ္အသားစားမလဲ မေမးပါနဲ႕ ယူသာလာခဲ့ပါ။ အားလံုးကုိ အရသာရွိရွိနဲ႕ စားလုိ႕ရေအာင္ အေကာင္းဆံုး ဖန္တီးခ်က္ျပဳတ္ေကၽြးေမြးေပးပါမယ္လုိ႔ ကတိျပဳပါတယ္။
တရုတ္အေရွ႕ေျမာက္ပုိင္း လီရာအုိနင္းျပည္နယ္ ရွန္ယန္းလမ္းသြယ္ထဲမွာရွိတဲ့ အစားအ ေသာက္ေရာင္း တန္းတစ္ခုရဲ့ ဆုိင္တစ္ဆုိင္ဗန္းေပၚမွာတင္ထားတာက အေကာင္ေပါက္ အရြယ္အစားရွိတဲ့ မိေခ်ာင္းေပါက္ တစ္ေကာင္ပါ။ အဲ့ဒီအေကာင္က အေအးခံထားတဲ့ ေရေငြ႕တေထာင္းေထာင္းထေနေလရဲ႕။ ျမင္တာနဲ႔တင္ ၾကက္သီးထမိပါတယ္။
ဆူးေတာင္မည္းမည္း ဘုေတြေထာင္ေထာင္ထေနတဲ့ အေကာင္ကုိ ကုိယ္လံုးပုိင္းတစ္ ၀က္မွာ အေရခြံလွန္ ထားၿပီးေတာ့ လာေရာက္စားသံုးတဲ့ သူေတြစိတ္ၾကိဳက္ အသား ပုိင္း အစေတြကုိလွီးၿပီးေတာ့ ဒုတ္ေခ်ာင္းနဲ႕ ထိုးၿပီး မိေခ်ာင္းသားဒုတ္ထိုး နဲ႕တည္ခင္းဧည့္ခံ ပါတယ္။
လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ အသားစိမ္းကုိ စြပ္ျပဳတ္လုိ အရသာေပါင္းခံရည္ထဲမွာျပဳတ္ၿပီး ေတာ့ က်က္ေလာက္ၿပီ အသားႏူးၿပီဆုိရင္ေတာ့ အခ်ဥ္လုိ၊ေဆာ့လုိ ငရုတ္သီး၊ခရမ္းခ်ဥ္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တုိ႕ကုိေရာစပ္ထားတဲ့ ခပ္ပ်စ္ပ်စ္အရည္နဲ႔တုိ႕ကာ တုိ႕ကာ သံုးေဆာင္ ရင္ အရမ္းအရသာရွိတယ္လုိ႔ စားသံုးသူေတြက ဆုိပါတယ္။ ဒီလုိ ဒုတ္ထိုး ပြဲတစ္ပြဲကုိ ယြမ္ ၂၀ ေပးရတယ္လုိ႔လည္း သိရပါတယ္။
phothutaw
Sign up here with your email
ConversionConversion EmoticonEmoticon